Khloe Kardashian avautui elämäntapamuutoksesta – tunnesyömisestä vaikea päästää irti

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja yrittäjä Khloe Kardashian teki suuren elämäntapamuutoksen muutama vuosi sitten. Hän alkoi syömään terveellisemmin ja liikkumaan säännöllisesti. Lopulta treenaamisesta tuli tähdelle kuin tärkeä joka-aamuinen terapiasessio.

Khloe Kardashian on nyt kertonut People-sivuston mukaan, että ennen tekemäänsä elämäntapamuutosta hän kärsi tunnesyömisestä. Aina kun hänellä oli paha mieli, hän söi parantaakseen oloaan. Sen jälkeen yleensä tuli huono omatunto ja vielä surullisempi olo, joka vaati jälleen kerran jäätelöä.

Khloe Kardashian kertoi olevansa ison osan elämästään ylipainoinen. 39-vuotias nainen kokeili kaikkia mahdollisia pikadieettejä, mutta ne eivät auttaneet. Sen jälkeen hän alkoi tekemään kokonaisvaltaisempaa muutosta ruokavaliossaan poistamalla siitä yksi kerrallaan epäterveellisiä asioita pois. Lopulta sinnikkyys, terveellinen ruokavalio ja säännöllinen liikunta auttoivat naista saavuttamaan haluamansa fyysisen kunnon.