Bethenny Frankel esitteli uuden kotinsa – upea lukaali New Yorkissa

Koti & Asuminen Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

New Yorkin Täydelliset naiset -televisiosarjasta tunnettu perheenäiti ja bisnesnainen Bethenny Frankel on tunnettu räväkästä luonteestaan ja suorapuheisuudestaan. Nainen on viime aikoina saanut paljon suosiota omalla TikTok-kanavallaan, joka on pullollaan tähden rehellisiä mielipiteitä.

Viime aikoina Bethenny Frankel on tehnyt TikTok-videoillaan realitysarjoihin liittyviä paljastuksia ja arvostellut kauneustuotteita. Tällä kertaa hän päätti kuitenkin esitellä hänen uuden asuntonsa, joka sijaitsee New Yorkissa.

Bethenny Frankel on muuttanut upeaan asuntoon New Yorkissa. Kaupunkiasunto on alun perin tarkoitettu hotellin sviitiksi, mutta se on muuntautunut kodikkaaksi asunnoksi 53-vuotiaalle Frankelille ja hänen tyttärelleen. Asunnossa on kaksi makuuhuonetta ja kylpyhuonetta, avara keittiö, yhdistetty ruokasali ja olohuone sekä tilava vaatehuone.

@bethennyfrankel Come take a tour of my backyard in the Hamptons… #hamptons #backyard #tour #housetour #summerdays #barbecue #pool #swimmingpool #outdoorbar #outdoordecor #outdoorreno #outdoorrenovations #landscaping #backyardreno #backyardrenovation ♬ original sound – Bethenny Frankel