Matthew Perryn testamentti paljastaa: Woody Allenin mukaan nimetty miljoonan dollarin rahasto

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yksityiskohdat Matthew Perryn testamentista ja kuolinpesästä on paljastettu viisi kuukautta näyttelijän kuoleman jälkeen. Tähti nimesi Lisa Fergusonin ja Robin Ruzanin hoitamaan miljoonan dollarin omaisuuttaan. Rahoja hallitaan Alvy Singer Living Trust -säätiössä.

Näyttelijä ilmoitti testamentissaan jo vuonna 2009, että yhdelläkään hänen lapsistaan ei ole oikeutta päästä hänen omaisuuteensa käsiksi. Hän ei kuitenkaan saanut lapsia. Hänellä oli omaisuutta 1.030.000 dollaria.

Robin Ruzan oli TV-sarja Celebrity Liarin vastaava tuottaja, kun Matthew Perry vieraili ohjelmassa vuonna 2010. Ruzan kieltäytyi testamentista ja rahastoa alkaa hoitaa Lisa Ferguson. Matthew Perry löydettiin kuolleena kodistaan Pacific Palisadesissa, Kaliforniassa, viime vuonna 28. lokakuuta 54-vuotiaana.