Zara Larsson hehkuttaa Ruotsia – nämä tekevät maasta upean

Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ruotsalainen poptähti Zara Larsson tunnetaan hänen useista superhiteistään, joita ovat muun muassa Never Forget You ja Ain’t My Fault. Artisti julkaisi pienen tauon jälkeen tänä vuonna uuden albumin, joka sisältää myös uuden Can’t Tame Her -nimeä kantavan hitin.

Zara Larsson on yksi niistä ruotsalaisista tähdistä, jotka ovat onnistuneet luomaan kansainvälisen uran. Larsson on ylpeä juuristaan ja nyt hän kertookin matkailuun keskittyvällä Condé Nast Traveler -kanavan YouTube-videolla mitkä asiat tekevät Ruotsista niin upean paikan elää.

Zara Larsson esittelee aluksi ruotsalaisia herkkuja. Nainen hehkuttaa etenkin ruotsalaista kanelipullaa, makeisia, toast skagen -leipää sekä tietenkin lihapullia perunamuusin, pikkelöityjen kurkkuviipaleiden sekä puolukkasurvoksen kera. Larsson kertoo myös ruotsalaisista juhlista ja etenkin juhannuksesta, jolloin moni nauttii erityisen paljon alkoholia.