Autossa valtava mehiläisparvi – eikä se kuljettajaa hetkauttanut

Ohhoh! · Tim Isokivi

Useat ihmiset eivät todennäköisesti haluaisi olla autossa samaan aikaan levottomasti pörräävän mehiläisen tai muun pistiäisen kanssa. Vielä harvempi uskaltaisi ajaa autoa, jossa on samaan aikaan sadoista tai jopa tuhansista mehiläisistä koostuva parvi. Poikkeustapauksiakin on.

Viraalina levinneellä kiinalaisvideolla tavataan harvinaisen lujahermoinen ja pistiäisiin myönteisesti suhtautuva mies. Hän ei vaikuta olevan moksiskaan siitä, että auton katossa parveilee valtava määrä mehiläisiä. Päin vastoin mies tuntuu olevan asiasta jopa innoissaan.

– Olin ajelulla ja kaikki nämä mehiläiset ilmestyivät autooni. Katsokaa, miten onnekas tilanne. Niin runsaasti mehiläisiä, kameralle hymyilevä mies toteaa.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.