Entinen Ihmis-Ken on nykyisin jättirintainen nainen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kauneusleikkauksiin koukussa oleva Rodrigo Alves tuli alunperin tunnetuksi kauneusleikkauksiin koulussa olevana Ihmis-Keninä, mutta nykyisin hänet tunnetaan nimellä Jessica Alves. Hän on käyttänyt suuria summia rahaa vartalonsa muuttamiseen naiseksi. Taannoin Jessica täytti 40 vuotta ja ilmoitti lopettavansa leikkaukset.

Tällä kertaa Jessica on poseerannut kurveihinsa nähden erittäin niukassa asussa, joka hädin tuskin kykeni peittämään hänen valtavat kurvinsa. Tässä asussa Alves kääntäisi aivan jokaisen katseet minne menisikin.

Jessica Alvea kertoi taannoin, että hänen elämänsä ykkösasia on löytää itselleen rakkaus. Kauneusleikkausten aiheuttamat arvet ja kipu eivät tunnu enää ajankohtaiselta, vaikka elämä muuten onkin glamourin täyttämää. Hän sanoo, että vihdoinkin nelikymppisenä hänen ulkonäkönsä vastaa sitä henkilöä, joka hän on ollut koko elämänsä ajan.