Hämmentävä näky videolle – nainen makasi matkatavaralokerossa lennolla

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Matkustajakoneissa voi päätyä todistamaan erikoisiakin asioita. Southwest Airlines -yhtiön lennolla todistettiin yllättävää tilannetta, kun matkatavaralokeron sisältä paljastui siellä makaamassa ollut nainen. Kanssamatkustajat tosin vaikuttivat suhtautuvan asiaan yllättävänkin tyynesti.

Tilanne tallentui videolla koneessa matkustaneen Monique Guzmanin ansiosta. Videolla matkatavaralokerossa makoilee oletettavasti koneen matkustajiin kuulunut nainen matkalaukun vieressä. Videosta tuli arvatenkin viraalihitti.

Video kuvattiin lennolla Yhdysvaltojen sisäisellä lennolla New Mexicon Albuquerquesta Arizonan Phoenixiin 6. toukokuuta. Guzmanin mukaan matkustamohenkilökunta huomasi naisen ennen lähtöä. Tiedossa ei ole, tuliko hän vapaaehtoisesti pois matkatavaralokerosta.

Southwest Airlinesin edustaja kertoi USA Today -lehdelle yhtiön tutkivan tapausta. Yhtiö ei kuitenkaan kommentoinut julkaisulle tapausta tarkemmin.