Käärijä ryhtyi ääninäyttelijäksi – mukana elokuvassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Käärijä on yllättänyt uudella aluevaltauksella. Cha Cha Cha -tähti on mukana ääninäyttelijänä uudessa Karvinen-animaatioelokuvassa. Elokuvassa kuullaan levittäjä SF Studiosin tiedotteen mukaan sekä dubbaamisen konkareita että ensikertalaisia.

Jere ”Käärijä” Pöyhöstä kuullaan terapialintu Barryn roolissa. Karvinen-elokuvan suomeksi dubatussa versiossa ääninäyttelijänä kuullaan ensi kertaa myös julkkiskokki Henri Alénia. Hän ääninäyttelee ravintoloitsija Vitoa.

Animaation suomeksi dubatussa versiossa Karvisen äänenä kuullaan Markus Niemeä, Eskona Mikko Parikkaa, Karvisen isä Vikinä Joonas Saartamoa ja pääpahis Jinksuna Kaija Koota. Englanninkielisessä versiossa roolien ääninäyttelijöinä toimivat Chris Pratt, Nicholas Hoult, Samuel L. Jackson ja Hanna Waddingham. Elokuvan Suomen ensi-ilta on 24. toukokuuta 2024.