Käärme ilmestyi häihin – morsiusneidon rohkeus kerää ihastusta

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Arizonassa järjestetyissä häissä nähtiin yllättävä kuokkavieras. Juhlapaikalle luikerteli käärme, joka sai kuitenkin nopeasti lähtöpassit. Apuun ei tarvinnut kutsua edes ammattilaista käärmeiden käsittelijää.

Kun hääjuhlien cocktail-alueelle ilmestyi käärme, päätti morsiamen morsiusneitona toiminut sisko Erika Rodriguez hoitaa tilanteen. Hän tarttui matelijaan paljain käsin ja kantoi sen pois juhlapaikalta. Tilanne tallentui Erikan toisen sisaren, Sandran TikTokissa jakamaksi videoksi.

Erika varttui Krokotiilimies-dokumenttisarjan äärellä, jossa Steve Irwin käsitteli usein käärmeitä. Häihin ilmestynyt käärme oli lähes yhtä pitkä, kuin Erika itse. Kyseessä oli ihmisille vaarattoman lajin edustaja.

– Tapaus ei yllättänyt. Erika on aina ollut tällainen. Hän rakastaa eläimiä, ja hän on aina ollut seikkailullinen. Hän ei pelkää mitään, Sandra kuvaili Fox 10 -uutiskanavan mukaan.

@sandraleos22 #weddingtiktok #snake #arizona #fypシ゚viral ♬ original sound – Sandra Leos