Mikä hottis! Voimistelutähti Livvy Dunne ikonisen biksulehden sivuilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosioon viime vuosina noussut voimistelija Livvy Dunne on miljoonien seuraama kaunotar, jossa yhdistyvät taitava voimistelija ja kuvankaunis vaalea naapurintyttö. Tämä on tehnyt Dunnesta supertähden, joka tunnistetaan nykyisin ympäri maailmaa ja tienaa suuria summia kumppanuuksilla ja mainoksilla.

Nyt Livvy on tehnyt historiaa pääsemällä poseeraamaan Sports Illustrated -lehden maailmankuuluun uimapukunumeroon, jossa on aiemminkin tehty lukemattomia supertähtiä mallimarkkinoille.

Livvy Dunne aloitti uransa jo nuorena edustamalla muun muassa Louisianan osavaltion yliopistoa. Hänet tunnetaan urheilullisten saavutustensa lisäksi myös sosiaalisen median tähtenä erityisesti Instagramissa, jossa hänellä on miljoonia seuraajia. Voimistelijana Dunne on tunnettu taidoistaan ja teknisestä osaamisestaan.