Koira jäi seinän sisälle jumiin – erikoinen pelastusoperaatio videolle

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uteliaat lemmikkieläimet päätyvät toisinaan paikkoihin, joihin ne eivät kuulu. Eräässä kalifornialaisessa kodissa törmättiin taannoin taatusti odottamattomaan ongelmaan, kun perheen koira päätyi talon seinän sisälle.

Faye-niminen koiranpentu oli livahtanut putkiston tarkistusluukun kautta talon rakenteisiin. Koira ei päässyt pois omin avuin, ja niinpä perhe hälytti paikalle palokunnan. Faye vapautettiin puhkaisemalla talon seinään reiän.

Pelastusoperaatio tallentui videoksi, jonka Orange Countyn palokunta jakoi sosiaalisessa mediassa. Koira ehti olla jumissa seinän sisällä noin kahden tunnin ajan.

– Perheen mukaan Faye suunnittelee jo todennäköisesti seuraavaa jäynäänsä. Kuka tietää, ehkä näemme sen taas pian, palokunta kirjoitti X-palvelussa.