Kyle Richards lähti matkalle – Mauricio Umansky muutti sillä aikaa yhteisestä kodista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjasta monille tutuksi tullut näyttelijä ja yrittäjä Kyle Richards on yksi realitysarjan seuratuimmista naisista. Sarjan uusimmassa tuotantokaudessa seurattiin Kyle Richardsin avio-ongelmia ja alkanutta asumuseroa Mauricio Umanskyn kanssa.

Kyle Richards ja Mauricio Umansky asuivat asumuseropäätöksen jälkeen noin vuoden verran saman katon alla, mutta nukkuvat eri makuuhuoneissa. Kyle Richards totesi aiemmin, että heidän elämänsä on helppoa ja onnekasta, koska heillä on monia koteja ja loma-asuntoja, joissa he voivat viettää aikaa vuorotellen lasten kanssa.

Nyt 55-vuotias nainen on kertonut People-sivuston mukaan, että Mauricio Umansky on muuttanut pois heidän yhteisestä kodistaan. Muutto oli tapahtunut silloin kun Kyle Richards oli ollut matkoilla. Tämä oli tähden mielestä hyvä ratkaisu, koska hän oli kertonut miehelle, että hän ei halua olla näkemässä muuttamista.

Kyle Richards oli Mauricio Umanskyn kanssa naimisissa 28 vuotta. Hän kertoi talon tuntuvan nyt omituisen hiljaiselta. Lapset ovat muuttaneet pois ja nyt aviomiestäkään ei enää ole. Jäljellä on kuitenkin vielä naisen kuusi koiraa, mutta siitä huolimatta talon hiljaisuus toisinaan tuntuu Richardsista raskaalta.