Olivia Culpo täytti 32 vuotta – julkaisi kuvia upeista juhlistaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kauneuskuningatar Olivia Culpo tuli suurelle yleisölle tutuksi tultuaan valituksi Miss Universumiksi vuonna 2012. Culpo on myöhemmin menestynyt myös sosiaalisen median vaikuttajana ja mallina. Hänellä on nykyään Instagramissa yli 5,4 miljoonaa seuraajaa.

Olivia Culpo pääsi juuri juhlimaan syntymäpäiviään täytettyään 32 vuotta. Tähti esitteli hetkiä juhlistaan kauniissa kuvasarjassa. ”En voi uskoa, että olen jo 32! Olen niin kiitollinen”, nainen kirjoitti Instagram-julkaisunsa kuvatekstissä.

Olivia Culpo juhli upeassa valkoisessa mekossa. Hän oli järjestänyt kotiinsa kauniin illallisen, jonka kattaus oli koristeltu hempein kukka-asetelmin ja kynttilöin. Isojen bileiden sijaan nainen istui rakkaiden ystäviensä ympäröimänä lämminhenkisen illallispöydän ääreen.