Metallica-tähti vierailee suomalaisyhtyeen uudella singlellä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sellometalliyhtye Apocalyptica valmistautuu parhaillaan Apocalyptica Plays Metallica, vol. 2 -albuminsa julkaisuun. Kyseisellä levyllä Metallica-coverbändinä aloittanut yhtye palaa juurilleen tulkitsemalla jälleen metallimusiikin suurnimen kappaleita.

Apocalyptica julkaisee perjantaina 17. toukokuuta One-singlen, joka tarjoaa esimakua tulevalta albumilta. Yhtye paljasti sosiaalisessa mediassa, että kappaleella vierailee itse Metallican solisti James Hetfield. Mukana on myös Metallican basisti Robert Trujillo.

– Tämä on meille niin suuri kunnia, että emme osaa pukea sitä edes sanoiksi. Seuraava singlemme on One, jossa vierailevat James Hetfield ja Robert Trujillo. Kuka olisi osannut kuvitella tätä 30 vuotta sitten, Apocalyptican julkaisussa hehkutettiin.

Apocalyptica Plays Metallica, vol. 2 ilmestyy 7. kesäkuuta. Yhtye esiintyy Helsingin jäähallissa lauantaina 8. kesäkuuta osana Metallica Takeover -teemaviikonloppua.