Olivia Culpo suunnittelee tulevia häitään – tätä asiaa ei halua tehdä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kauneuskuningatar Olivia Culpo tuli suurelle yleisölle tutuksi tultuaan valituksi Miss Universumiksi vuonna 2012. 32-vuotias nainen on myöhemmin menestynyt myös sosiaalisen median vaikuttajana ja mallina. Hänellä on nykyään Instagramissa yli 5,4 miljoonaa seuraajaa.

Juuri syntymäpäiviään viettänyt Olivia Culpo meni noin vuosi sitten kihloihin 27-vuotiaan Christian McCaffreyn kanssa. Tällä hetkellä nainen suunnittelee tulevia häitään, joista hän haluaa People-sivuston mukaan mahdollisimman rennot ja mukavat juhlat.

Tällä hetkellä on etenkin Amerikassa hyvin yleistä, että hääpari pääsee näkemään toisensa ennen alttarille astumista. Kohtaamisesta kuvataan myös koskettava video, jossa yleensä etenkin sulhanen pääsee ihastelemaan kaunista morsiantaan ensimmäisenä ennen muita ja näkee hänen hääpukunsa.

Olivia Culpo ei pidä tästä perinteeksi nopeasti muodostuneesta tavasta vaan haluaa hoitaa seremonian vanhanaikaisemmin. Hän haluaa nähdä sulhasensa ensimmäistä kertaa alttarilla ja toivoo, että sormuspoikana toimisi pariskunnan oma koira Oliver.