Christina Aguilera upeampi kuin koskaan – rohkea esiintymisasu korosti vyötäröä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pitkän uran popmusiikin parissa tehnyt Christina Aguilera aloitti taannoin vakioesiintyjänä kauden Las Vegasissa sijaitsevassa Venetian Resort -hotellissa. Konsertit ovat olleet todella suosittuja ja tähden upea esiintyminen on saanut paljon kehuja.

Christina Aguilera julkaisi nyt hänen Instagram-kanavallaan kuvia, joissa 43-vuotias tähti nähdään upeassa esiintymisasussa. Aguileralla on yllään nahkaiset yli polven ulottuvat saappaat. Hänellä on myös mustakuvioinen body, jonka päällä on muhkea punainen takki.

Näyttävä esiintymisasu korosti naisen kapeaa vyötäröä. Tänä vuonna Christina Aguilera on näyttäytynyt huomattavasti hoikempana kuin vuosiin. Tämä sai nopeasti liikkeelle huhut, joiden mukaan myös Aguilera olisi saanut apuja laihtumiseen julkkisten suosimalta Ozempic-lääkkeeltä. Tähti ei ole ottanut näihin väitteisiin kantaa.