Jessica Alba juhli miehensä kanssa hääpäivää – yhdessä jo 20 vuotta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Jessica Alba tunnetaan monista suurista elokuvarooleista muun muassa Sin City ja Fantastic Four -elokuvissa. 43-vuotias tähti toimii myös yrittäjänä, minkä lisäksi hän on kolmen lapsen äiti. 

Jessica Alba on ollut hänen puolisonsa Cash Warrenin kanssa yhdessä jo 20 vuotta. Nyt he pääsivät juhlistamaan myös 16. hääpäiväänsä, jonka kunniaksi Alba julkaisi suloisen kuvasarjan hänen Instagram-kanavallaan.

Kuvissa nähdään pariskunnan ja heidän perheensä elämää vuosien varrelta. ”Olen ylpeä meistä ja siitä, että olemme päässeet näin pitkälle”, Jessica Alba kirjoitti kuvatekstiinsä. Nainen kertoo kuvatekstissä myös siitä kuinka tärkeää on vaikeissa paikoissa valita oma perhe ja puoliso yhä uudelleen ja päättää jatkaa elämää taas yhdessä.