Joey King julkaisi hurjan kuvan allergiatesteistä – ei sovi herkimmille

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Joey King on yhdysvaltalainen näyttelijä, joka on saanut merkittävää tunnustusta näyttelijänurallaan. 24-vuotias nainen on näytellyt mun muassa suositussa The Kissing Booth -elokuvasarjassa, The Act -elokuvassa ja noin vuosi sitten ilmestyneessä Bullet Train -toimintakomediassa.

Joey King julkaisi nyt hänen Instagram-kanavalleen kuvan allergiatesteistä, joissa hän oli käynyt. Kuvassa nähdään tähden selkä, joka on täynnä merkintöjä. Merkintöjen vierelle on laitettu ainetta, joka voi potentiaalisesti allergisoida.

Kuten kuvasta näkyy, nainen näyttää olevan allerginen oikeastaan paria poikkeusta lukuunottamatta kaikelle mitä hänellä testattiin. Lähes jokaisen merkinnän vieressä iho on alkanut testatusta aineesta punoittamaan. ”Haluatko hengailla? Voin tuoda antihistamiinit”, Joey King vitsaili kuvatekstissään.