Sophie Turner arvosteli brittiläiset pikaruoat – näitä syödään yön pikkutunteina

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Game of Thrones -sarjassa näytellyt Sophie Turner ja Jonas Brothers -yhtyeen Joe Jonas ilmoittivat viime syksynä eroavansa. He menivät naimisiin vuonna 2019, mutta syyskuun alussa Joe Jonas haki naisesta avioeroa neljän vuoden liiton jälkeen. Heillä on yhdessä kaksi lasta, joiden yhteishuoltajuudesta he tekivät alkuvuodesta väliaikaisen sopimuksen.

Sophie Turner pääsi nyt Voguen uudella videolla maistamaan suosittuja pikaruokia, joita brittiläiset tilaavat usein yön pikkutunteina. Tehtävä kuulostaa Turnerin korviin mieluisalta, koska hän rakastaa noutoruokaa. Näyttelijä kertoo tekevänsä ruokaa lapsilleen, mutta ei itselleen, koska tietää sen olevan pahanmakuista.

Sophie Turner maistaa silmät peitettynä kanaa, pizzaa, leivitettyä makkaraa, Chow mein -nuudelia ja intialaista Tikka Masala -kastiketta. Kebabin Sophie Turner on tottunut syömään vartaana tikussa minkä vuoksi hän ei edes tunnistanut pitkäksi lastuksi leikattua kebabia.