Realitytähti esitteli kätevän taitonsa: ”Osaan meikata 5 minuutissa”

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanderpump Rules -sarjassa seurataan Lisa Vanderpumpin tunnetuissa ravintoloissa työskentelevää henkilökuntaa ja heidän suhdekiemuroitaan. Nyt James Kennedyn tyttöystävänä sarjaan viime kaudella vähitellen mukaan tullut Ally Lewber on onnistunut kääntämään fanien katseet häneen.

Ally Lewber on tullut sarjassa tunnetuksi etenkin hänen kiltistä luonteesteestaan ja ystävällisyydestään kaikkia sarjan persoonia kohtaan. Nyt nainen esitteli hänen käytännöllisen taitonsa omalla Instagram-kanavallaan.

– Itken palon, mutta osaan laittaa itseni valmiiksi viidessä minuutissa. Se on taiteenlaji, Ally Lewber kirjoitti videonsa kuvatekstissä.

Ally Lewber on lähtenyt kokeilemaan siipiään myös musiikin parissa. Nainen julkaisi keväällä singlen Girl’s Girl, jonka tekijätiimissä on ollut mukana myös oma avopuoliso James Kennedy. Lewber ei ole ainoa sarjan naistähdistä, joka on tavoitellut artistin uraa. Myös Lala Kent ja Scheana Shay ovat julkaisseet musiikkia viime vuosien aikana.