Remontoija teki hurjan löydön kylpyhuoneesta – seinästä löytyi vanha kranaatti

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vanhojen rakennuksien kätköistä paljastuu toisinaan erikoisiakin asioita. Yhdysvalloissa remonttia tekemässä ollut urakoitsija löysi yllättäen kranaatin vanhan rakennuksen seinästä Washingtonin osavaltiossa.

Polar Bear Construction -yhtiön omistaja Vadim Kharkavyy oli irrottamassa kylpyammetta Seattlessa sijaitsevan kodin vessassa, kun seinän takaa paljastui kätketty osio. Sisällä oli käsikranaatti. Kharkavyy kuvasi löydöstä videon yhtiön TikTok-tilille.

Paikalle hälytettiin poliisin pommiryhmä. Pommiryhmä totesi kranaatin olevan aito. Se oli kuitenkin vaaraton.

– Poliisit kertoivat toisen maailmansodan veteraanien tuoneen kotiin palattuaan mukanaan aseita ja muita tavaroita. Joku ilmeisesti säilöin kranaatin seinän taakse ja unohti sen sinne, Kharkavyy kertoi KIRO-TV-uutissivustolle.

@polarbearconstructionllc

♬ A Storm Is Coming – Tommee Profitt & Liv Ash