Dua Lipa paljasti: Kappale kertoo huonoista deiteistä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suuresta maailmanlaajuisesta suosiosta nauttiva brittiläinen poptähti Dua Lipa yllätti viime vuoden lopulla faninsa julkaisemalla pitkästä aikaa uutta musiikkia. Naisen Houdini-single julkaistiin 9. marraskuuta ja helmikuussa hän julkaisi toisen Training Season -singlensä.

Dua Lipa kävi nyt Drew Barrymoren vieraana hänen keskusteluohjelmassaan. Nainen paljasti, että Training Season -niminen kappale on tosi tarina ja kertoo hänen huonoista treffikokemuksistaan. Eräänä päivänä hän oli saapunut studiolle ja tokaissut: ”Harjoittelukausi on ohi! En enää jaksa opettaa näitä nuoria poikia”. Koko kappaleen idea ja nimi lähti Dua Lipan huonoista deiteistä.

Tähden kolmas albumi Radical Optimism julkaistiin 3. toukokuuta. Kahden jo julkaistun singlen lisäksi albumi sisältää yhdeksän uutta kappaletta. Albumin nimi juontaa juurensa siitä, että Dua Lipan mielestä maailma kaipaisi enemmän optimismia ja onnellisuutta. Artistin mielestä jokainen ihminen ansaitsee olla onnellinen elämässään.