Grace Boor peppu pystyssä rantavedessä: ”Niin märkä että tunnet sen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kansainvälinen sosiaalisen median tähti Grace Boor tienaa nykyisin ruhtinaallisen elantonsa esittelemällä vartaloaan. Hänellä on nykyisin jo yli kaksi miljoonaa seuraajaa Instagramissa. Viime aikoina Boor vaikuttaa pyrkineen kokeilemaan kuinka pieniä biksut voivatkaan olla.

Nyt Boor on poseerannut näyttävästi aurinkolomalla, sillä hänet nähdään valokuvassa kontillaan rantavedessä hyvin pienissä biksuissa. Hän toteaa itse kuvatekstissään olevansa niin märkä, että myös katsoja voi sen tuntea.

Parikymppinen Grace Boor osaa tehdä myös bisnestä ulkonäöllään. Yhdysvalloissa asuvalla kaunottarella on Instagramissa 1,3 miljoonaa seuraajaa ja 1,2 miljoonaa seuraajaa TikTokissa. Lisäksi hän ylläpitää omaa maksullista sivustoa, jonka kautta fanit voivat tilata mieleistään sisältöä.