Bethenny Frankelia ei päästetty Chanelin liikkeeseen – käännytettiin jo ovelta

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

New Yorkin Täydelliset naiset -televisiosarjasta tunnettu perheenäiti ja bisnesnainen Bethenny Frankel on tunnettu räväkästä luonteestaan ja suorapuheisuudestaan. Nainen on viime aikoina saanut paljon suosiota omalla TikTok-kanavallaan, joka on pullollaan tähden rehellisiä mielipiteitä.

Viime päivien aikana Bethenny Frankel on tehnyt TikTok-videoita Chicagosta. Nyt nainen kertoo tuohtuneena videolla tilanteesta, jossa Chanelin liikkeen oven avannut mies ei päästänyt häntä putiikkiin sisälle.

Kun Bethenny Frankel oli yrittänyt avata Chanelin liikkeen ovea, mies oli avannut oven sisäpuolelta noin kymmenen senttimetrin verran. Mies oli oven raosta kysynyt Frankelilta onko hänellä varattua aikaa liikkeeseen. Kun nainen vastasi kieltävästi, häntä ei oltu päästetty sisään ja ovi oli mennyt kiinni.

Osa luksusliikkeistä toimii suurissa kaupungissa niin, että potentiaaliset asiakkaat varaavat etukäteen liikkeeseen ajan päästäkseen ostoksille. Siitä huolimatta Bethenny Frankel oli kuitenkin tuohtunut siitä, että häntä ei päästetty sisään. Sen lisäksi mielipahaa naiselle oli aiheuttanut tapa, jolla mies oli asian hänelle kertonut pienestä oven raosta.

@bethennyfrankel Bye felicia #chanel #ratatouille #appointment #chicago #attitude #interloper #lurch ♬ original sound – Bethenny Frankel