Marika Fingerroosin kaula-aukko hakee vertaistaan: ”Sä olet upea nainen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina suomalaisten viihdelehtien vakioaiheena nähtiin kurvikas Marika Fingerroos, joka on sittemmin työskennellyt esimerkiksi glamour-mallina ja poseerannut lukemattomien lehtien sivuilla. Marika on yhä suosittu sometähti, joka esittelee arkeaan suurelle joukolle seuraajia. Nyt hän poseeraa antavalla kaula-aukolla varustetussa bileasussa.

– On käynyt läpi helvetin, mut en surkuttele. Muistakaa rakastaa itseänne ja hei ”Sä olet upea nainen” peilistä katsoa kantaa pitkälle, Marika Fingerroos kirjoittaa päivityksensä yhteydessä.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, pyörittää nykyisin intiimivälineitä myyvää Sain.fi-verkkokauppaa. Marika nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.