Mies jongleerasi yli tunnin ajan – silmät sidottuna

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jongleeraus on sirkustaiteesta tuttu taito, jonka moni oppii sitkeän harjoittelun avulla. Silmät sidottuna jongleeraus voi olla jo hieman haastavampaa, ainakin jos sitä aikoo tehdä tunnin ajan yhtäjaksoisesti.

Ennätystehtailija David Rush jongleerasi taannoin silmät sidottuna 1 tunnin, 3 minuutin ja 4 sekunnin ajan. Hän ei tiputtanut palloa kyseisenä aikana kertaakaan. Guinnessin ennätystenkirja vahvisti hänen rikkoneen maailmanennätyksen.

Rush on rikkonut samaisen ennätyksen jo useampaan otteeseen. Ensimmäinen kerta oli vuonan 2015, jolloin hän jongleerasi silmät sidottuna 6 minuutin ja 34 sekunnin ajan. Vuonna 2021 hän onnistui jongleeraamaan silmät sidottuna jo 32 minuutin ja 7 sekunnin ajan, kunnes kyseisen ennätyksen päihitti australialainen taituri 43 minuutin ja 30 sekunnin ajalla.