Ilouutisia Lady Gagan faneille – pitkä odotus palkitaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja-lauluntekijä Lady Gaga on muutama vuosi sitten lanseerannut oman Haus Labs -nimisen kosmetiikkabrändinsä. Viime aikoina tähden fanit ovat olleet hyvin ihastuneita naisen kuvaamiin videoihin, joilla hän näyttää miten hän meikkaa itsensä.

Lady Gaga on pitänyt oman musiikkinsa julkaisemisesta taukoa. Tähden Chromatica-albumin julkaisemisesta on vierähtänyt aikaa jo neljä vuotta, minkä vuoksi fanit ovatkin olleet nyt erityisen innoissaan siitä, että artisti on kertonut valmistelevansa uutta albumiaan.

Lady Gaga on kertonut People-sivuston mukaan viettäneensä studiolla aikaa joka päivä ja kirjoittaneensa todella paljon uusia lauluja. Nainen on myös vihjaillut, että uusi albumi ei tule kuulostamaan lainkaan samalta kuin hänen aiemmat teoksensa vaan se tulee olemaan tyyliltään jotain täysin uudenlaista.