Pasha Pozdniakova auton ratissa – loksauttaa muiden autoilijoiden leuat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ennen kaikkea kurvikkaasta vartalostaan jo kansainvälisesti tunnettu suomalaiskaunotar Pasha Pozdniakova tunnetaan nykyisin myös laajasti Suomen ulkopuolella, sillä hänellä on sosiaalisessa mediassa jo yli kaksi miljoonaa seuraajaa. Lisäksi hän on tehnyt musiikkia Pashulia-artistinimellä. Pääpaino urassa on kuitenkin aivan muualla kuin musiikissa.

Nyt Pasha on esitellyt uutta hiustyyliään ja poseerannut sen kanssa auton ratissa. Lienee mahdollista, että jotkut hänen seuraajansa ovat mahdollisesti kiinnittäneet huomiota kuvissa myös hieman muuhunkin kuin neitokaisen hiuksiin.

Pasha Pozdniakova tekee kovaa nousua sosiaalisessa mediassa ja pian mahdollisesti myös musiikkilistoilla. Harva suomalainen on päässyt poseeraamaan maailmankuulun miestenlehden kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseerasi lehden Afrikan versiossa viime keväänä. Mallikaunotar nähtiin myös lehden tyylikkäässä kansikuvassa.