Sara Sieppi täytti vuosia – uhkean poseerauksen ohessa vakavaa pohdintaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosien takainen Miss Suomi Sara Sieppi on tehnyt viime vuosina upeaa uraa somevaikuttajana ja hän on puhunut esimerkillisesti muun muassa siitä miten tosielämä ja sosiaalisen median antamat mielikuvat poikkeavat toisitaan. Nyt Sieppi on täyttänyt 33 vuotta ja pohtinut samalla elämäänsä.

– Tänä vuonna oon miettinyt omaa elämää enemmän kuin koskaan aikaisemmin marraskuussa julkaistavan kirjan takia. Tuntuu hyvältä sanoa, etten haluaisi tällä hetkellä olla missään muualla kuin tässä. Kulunut vuosi oli mulle raskain koskaan, mutta samalla se kasvatti ja opetti olemaan myös armollinen silloin, kun valoa ei ollut. Tänä päivänä tunnen iloa, onnea ja kiitollisuutta – enkä pidä niitä tunteita enää koskaan itsestäänselvinä. Kolkytkolme rakastan sua jo nyt, Sara Sieppi kirjoittaa.

Alunperin kestojulkkis Sara Sieppi nousi julkisuuteen voitettuaan vuoden 2011 Miss Suomi -kilpailun. Sittemmin hänet on nähty lukuisissa realityohjelmissa ja hän on työskennellyt televisiojuontajana ja somevaikuttajana. Sieppi on juontanut televisiossa muun muassa Paratiisihotelli Suomi ja Onnenpyörä -ohjelmia.