Silikonijulkkis Tamara kuin elävä Pumpattava Barbaraa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Beverly Hillsin sometähti ja silikoniprinsessa Tamara teki taannoin näyttävän paluun sosiaaliseen mediaan oltuaan jonkin aikaa jumissa Dubaissa. Paluustaan lähtien hän on täyttänyt somea kuumilla kuvillaan sekä maksutta että myös maksullisessa palvelussa.

Tällä kertaa Tamara on kuvattu makoilemassa ja esittelemässä poveaan ja muhkeita huuliaan. Näky on niin epäluonnollinen, että hän muistuttaa melkoisesti niin sanottua Pumpattavaa Barbaraa. Tamara itse tietenkin nauttii ulkonäöstään, joka on tehnyt hänestä kansainvälisen julkkiksen.

Vielä taannoin kurvittarella oli sosiaalisessa mediassa satunnaisia kuvia myös ystäviensä kanssa, mutta nyt hän näyttää keskittyvän pelkästään oman ylhäisyytensä seuraan. Se on tietenkin hänen seuraajilleen sopivaa.