Kasikymppinen mummeli pidätettiin – veti naapuria parrasta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalainen 80-vuotias Sandra Rogers suuttui 72-vuotiaalle naapurilleen, kun mies oli käyttänyt liikaa vettä moottoripyöränsä pesemiseen. Rogers asuu ikäihmisille suunnatulla Peaceful Lane -kadulla, Palm Lake Village -yhteisössä Dunedinissa, Tampan länsipuolella.

Rogers suuttui huomattuaan, että naapuri läträsi vedellä. Iäkäs nainen koki, että moottoripyörän olisi voinut pestä pienemmälläkin vesimäärällä. Rogers otti todisteeksi valokuvia mustalla läppäpuhelimellaan ajoradan märistä kohdista. Hän päätti tehdä miehestä ilmoituksen yhteisön hallinnolle.

Kolmas naapuri näki kaksikon kiistan ja soitti poliisille, kun Rogers sylkäisi miehen päälle ja veti moottoripyörän omistajaa parrasta. Rogers pidätettiin ja hän joutui viettämään päivän sellissä. Hän vapautui maksettuaan sadan dollarin suuruisen takuusumman. Asiaa käsitellään myöhemmin oikeudessa, The Smoking Gun uutisoi.