Taylor Swiftin fanit saivat maan värähtelemään – seismologit hämmästyivät

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maa värähteli seismologien hämmästykseksi Skotlannin Edinburghissa 7.-9. kesäkuuta. Kyse ei kuitenkaan ollut maanjäristyksestä. Sen sijaan järinän taustalla oli huippusuositun Taylor Swiftin esiintyminen kolmena iltana Murrayfieldin stadionilla.

British Geological Surveyn ylläpitämillä geologisilla asemilla huomattiin maan värähtelevän iltaisin konserttien aikana. Laitteet havaitsivat seismologista toimintaa jopa kuuden kilometrin päässä stadionista. Swiftin tanssivat fanit aiheuttivat eniten värähtelyä perjantai-iltana.

Taylor Swiftin konsertit keräsivät Murrayfieldin stadionille viikonlopun aikana yhteensä yli 200 000 fania. Suosittu amerikkalaisartisti on parhaillaan Eras-maailmankiertueellaan Euroopassa. Hän esiintyy seuraavaksi Lontoon Wembley-stadionilla kolmen konsertin merkeissä 21.-23. kesäkuuta.