Tubettaja pidätettiin – Lamborghinia ammuttiin ilotulitteilla helikopterista

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Autovideoihin erikoistunut Youtube-tähti Alex Choi on pidätetty Yhdysvalloissa. Pidätyksen taustalla on video, jossa Lamborghini-urheiluautoa ammutaan ilotulitteilla helikopterista käsin. Video on sittemmin poistettu Youtubesta.

Videon nimi oli Destroying Lamborghini with Fireworks, eli Lamborghinin tuhoaminen ilotulitteilla. Videolla 24-vuotias Choi painaa ”fire missiles”, eli ammu ohjukset -nappia kahden helikopterissa olevan naisen ampuessa ilotulitteita alapuolellaan ajavaa Lamborghinia kohti. Viranomaisten mukaan video kuvattiin ilman lupaa San Bernandinoon piirikunnassa Kaliforniassa.

Choita syytetään räjähteen sijoittamisesta ilma-alukseen. Associated Press -uutistoimiston mukaan tubettajaa voi odottaa teosta maksimissaan kymmenen vuoden vankeusrangaistus. Choin on määrä astua oikeuden eteen 2. heinäkuuta.