Glen Powell on valmis rakkauteen – ei kuitenkaan halua jahdata ketään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Glen Powell on muutamassa vuodessa kärkinimiin noussut näyttelijä, joka on tunnettu rooleistaan elokuvissa kuten Top Gun: Maverick ja Hidden Figures. Viime vuonna 35-vuotias tähti esitti toista pääosaa myös Anyone But You -elokuvassa Sydney Sweeneyn kanssa.

Glen Powell on nyt avautunut omasta rakkauselämästään. Powell elää tällä hetkellä sinkkumiehenä ja on onnellinen. Hän on People-sivuston mukaan kommentoinut olevansa kuitenkin valmis ottamaan rakkauden ja uuden ihmisen avosylin vastaan mikäli sellainen tilanne hänen kohdalleen osuisi.

Glen Powell on kuitenkin tyytyväinen elämäänsä eikä etsi aktiivisesti ketään. Hän ei halua jahdata rakkautta tai uutta suhdetta. Miehen mukaan hänen seurustelukumppaninsa tulisi olla hyvin erityisen tyylinen ihminen, joka pystyy elämään hänen kanssaan samanlaista elämäntyyliä.