Rachel Leviss jatkaa Tom Sandovalin julkista solvaamista: ”Hän on mestarimanipuloija”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suositussa Vanderpump Rules -realitysarjassa on nähty suuri pettämisskandaali, kun Tom Sandovalilla oli salasuhde pariskunnan yhteisen ystävän Rachel Levissin kanssa. Rachel Leviss ei enää palannut sarjaan takaisin uudella tuotantokaudella, vaan halusi keskittyä omaan henkiseen hyvinvointiinsa.

Rachel Leviss on ollut terapiassa ja kuntoutuskeskuksessa, jossa hoitojakson loppupuolella hän katkaisi välit Tom Sandovalin kanssa. Hän on sen jälkeen aloittanut oman podcastin ja puhunut Tom Sandovalista julkisesti melko ikävään sävyyn.

Nyt hän on People-sivuston mukaan kertonut, että hän nautti Tom Sandovalin katsomisesta Special Forces -sarjassa, koska siinä mies koki kipua ja hänelle huudettiin. Rachel Leviss on myös kertonut, että hän saattaa katsoa Tom Sandovalia uudessa Traitors-sarjassakin, koska hän mielenkiinnolla katsoisi millaisia taktiikoita mies käyttää muihin ollessaan mestarimanipuloija.