Euroviisusuosikki Baby Lasagna esiintyy Suomessa keväällä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kroatiaa edustanut Baby Lasagna nousi tämän vuoden Euroviisuissa eniten yleisöääniä finaalissa saaneeksi artistiksi. Hän sijoittui kilpailussa toiseksi. Käärijäänkin verrattu tähti suuntaa ensi vuonna kiertueelle, joka ulottuu myös Suomeen.

Baby Lasagna esiintyy Helsingin Kulttuuritalolla sunnuntaina 23. maaliskuuta 2025. Kyseessä on kroatialaistähden ensimmäinen keikka Suomessa. Liput tulevat myyntiin Lippupisteeseen perjantaina 21. kesäkuuta kello 11.

Eri tyylilajeja yhdistelevä Baby Lasagna on ottanut musiikkiinsa vaikutteita muun muassa Rammstein-yhtyeeltä. Baby Lasagnan Rim Tim Tagi Dim nousi Kroatian kaikkien aikojen parhaiten menestyneeksi euroviisukappaleeksi ja kansainväliseksi hitiksi. Artistin debyyttialbumin on määrä ilmestyä ensi vuonna.