Video: Hai pureskeli veneen moottoria – sukeltaja työnsi pois paljain käsin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monille hain lähietäisyydeltä kohtaaville ei todennäköisesti tulisi mieleen koskea petokalaa paljain käsin. TikTok-käyttäjä Adriana_marine on kuitenkin toista maata. Sukeltaja on herättänyt hämmästystä videollaan, jossa hän suhtautuu haihin melko pelottomasti.

Videolla Adrianan venettä on lähestynyt tiikerihai, joka yrittää upottaa hampaansa sen moottoriin. Sukeltaja työntää haita kylmähermoisesti paljain käsin pois moottorin kimpusta. Adriana huomautti miljoonia katselukertoja TikTokissa saaneella videollaan olevansa ammattilainen haisukeltaja, eikä hän suositellut kokeilemaan samaa hain kohdatessa.

– Kun tiikerihai pureskelee veneesi moottoreita… Ja saa kiukunpuuskan kun työnnät sen pois, Adriana kirjoitti videolla.