Sienna Miller paljasti salaisen taitonsa – säästää lähipiirin parturikuluissa

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Sienna Miller sai tammikuussa hänen 28-vuotiaan poikaystävänsä Oli Greenin kanssa heidän ensimmäisen yhteisen lapsensa. Millerillä on myös 12-vuotias tytär Marlowe hänen entisen miehensä Tom Sturridgen kanssa.

Sienna Miller palasi melko nopeasti lapsen syntymän jälkeen takaisin töidensä pariin. Nyt hänet nähdään Harper’s Bazaar UK -kanavan julkaisemalla YouTube-videolla esittelemällä hänen meikkilaukkunsa sisältöä.

Nainen esittelee tuotteita, jotka ovat hänellä säännöllisessä käytössä. Tähden tyyli on melko huoleton, minkä vuoksi hän ei pidä juurikaan hiustenlaitosta. Hän kuitenkin kertoo osaavansa leikata itse omat hiuksensa. Sen lisäksi Sienna Millerillä on viisi ystävää, jotka tulevat säännöllisesti hänen luokseen leikkauttamaan naisella hiukset.