Jennifer Lopez lomailee Italiassa – ilman Ben Affleckia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ulkomaisissa medioissa on uutisoitu paljon viime viikkojen aikana Jennifer Lopezin ja Ben Affleckin ongelmista heidän avioliitossaan. Ben Affleck on muuttanut kodista pois omaan vuokra-asuntoon ja nyt avioparin iso kartano on laitettu myyntiin. Avioparin arvellaan olevan asumuserossa.

Nyt Jennifer Lopez on ottanut hieman lomaa peruttuaan kiertueen, jota varten nainen on koko kevään treenannut ahkerasti. Nainen on nähty Italiassa ystäviensä kanssa, mutta People-sivuston mukaan matkaseurueeseen ei ole kuulunut kuitenkaan tähden aviomies.

Jennifer Lopezia ja Ben Affleckia on muutenkin nähty julkisuudessa yhdessä paljon vähemmän kuin aiemmin. Jennifer Lopez kertoi kiertuen peruuntumisen syyksi sen, että hän haluaa keskittyä perheeseensä ja viettää lähimmäistensä kanssa aikaa. Kiertue olisi ollut naisen ensimmäinen viiteen vuoteen.