Fanit haastoivat Madonnan oikeuteen – kanne hylättiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Michael Fellows ja Jason Alvarez haastoivat vuoden alussa Madonnan oikeuteen, koska naisen konsertti Celebration World Tour -kiertueella alkoi ilmoitettua myöhemmin. Nyt kanne on hylätty ilman sovintoa.

People-lehden saamien oikeudenkäyntiasiakirjojen mukaan kantajat Michael Fellows ja Jason Alvarez lähettivät ilmoituksen vapaaehtoisesta lopullisesta hylkäämisestä oikeusjutussa laulajaa vastaan. Miehet olivat syyttäneet tähteä ja Live Nationia väärästä mainonnasta, mutta heidän luovuttuaan kanteesta, he eivät voi nostaa syytteitä enää uudelleen.

Madonnan ja Live Nationin asianajaja Jeff Warshafsky on kirjoittanut tiedotteen, jossa kerrotaan heidän ajatelleen kanteen olevan aiheeton häirintäkanne, jonka tarkoituksena oli pakottaa heidät maksamaan sovittelussa. Kun kävi selväksi, ettei tämä lähestymistapa johtaisi sovintomaksuun, he luopuivat kanteesta.