Kim Kardashian havahtui Botoxin varjopuoliin – nämä on muidenkin hyvä tunnistaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian on lähiaikoina laajentanut repertuaariaan näyttelemisen pariin. Hän on mukana suositun kauhusarjan, American Horror Storyn 12. tuotantokaudella. Nainen on onnistunut myymään myös tuotantoyhtiölle oman ideansa, jossa nainen tulee toimimaan sekä tuottajana että pääroolin esittäjänä.

Kim Kardashian on innoissaan uudesta urastaan näyttelijänä, mikä tuli hänelle itselleenkin yllätyksenä. Hän on kuitenkin kertonut People-sivuston mukaan, että hän ei suostuisi ottamaan vastaan sellaisia rooleja, joita varten hänen pitäisi esimerkiksi lihottaa itseään.

Kim Kardashian on myös huomannut, että kasvoihin pistetty Botox tekee näyttelemisestä vaikeampaa. Nainen ei pysty näyttelemään täysin kaikkia tunnetiloja. Esimerkiksi surullisen tai todella yllättyneen näytteleminen on hyvin hankalaa kun kasvojen kaikki lihakset eivät toimi.