Marika Fingerroos valmistautui näyttävästi kuvauksiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen julkkiskaunotar Marika Fingerroos on työskennellyt esimerkiksi glamour-mallina ja poseerannut monien lehtien sivuilla. Vuosikymmenten ajan julkisuuden valokeilassa ollut Marika on nykyisin suosittu sometähti, joka esittelee arkeaan suurelle joukolle seuraajia. Niin nytkin.

Fingerroos poseeraa someseuraajilleen tällä kertaa tiukassa keltaisessa topissa, jossa hän valmistautui omien sanojensa mukaan kuvauksiin. Tekeillä oli mitä ilmeisimmin tällä kertaa hieman rohkeampaa sisältöä maksulliseen palveluun.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, pyörittää nykyisin intiimivälineitä myyvää Sain.fi-verkkokauppaa. Marika nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.