Adelen miljoonakartano remonttiin – palkkasi Hollywoodin parhaimmat suunnittelijat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Adele on vasta 36-vuotias laulaja, mutta tienannut urallaan paikan parhaiten ansaitsevien esiintyjien joukkoon maailmassa. Hän käytti kaksi vuotta sitten 46 miljoonaa puntaa, eli 54,5 miljoonaa euroa ostaakseen Sylvester Stallonen Beverly Hillsin kartanon. Sen jälkeen kiinteistöä on kunnostettu valtavasti.

Nyt kartanoon rakennetaan yhtä kokonaista lisäkerrosta. Kyseessä on naisen mukaan hänen loppuelämän kotinsa, jossa lapset saavat kasvaa rauhassa. Hollywoodin asiantuntijat auttavat esiintyjää luomaan paikasta parhaan mahdollinen kodin, joten raha ei ole esteenä remonteille. Hän on käyttänyt kunnostamiseen jo kaksi miljoonaa puntaa, mikä on euroissa noin 2,4 miljoonaa.

Adelella on edellisestä liitostaan 11-vuotias Angelo-poika ja hän on avoimesti kertonut haaveilevansa perheenlisäyksestä nykyisen miehensä, Rich Paulin kanssa. Adele on kertonut, että pieni tyttö olisi paras mahdollinen lisä perheeseen. Grammy-palkittu tähti kertoi faneille yhden konserttinsa aikana Las Vegasin Caesars Palacessa, että hän aikoo saada toisen lapsen saatuaan päätökseen residenssinsä Las Vegasissa.

– Talo tulee olemaan aivan jättimäinen, kun se on valmis. Se näyttää uskomattomalta ja hänen mielestään se on sen arvoista. Hän haluaa sen olevan loppuelämän koti poikansa Angelon ja kumppaninsa Rich Paulin kanssa. Adele haaveilee perheenlisäyksestä juuri siellä, lähipiiristä kerrotaan The Sunille.