Britney Spears kuumissa cocktail-mekoissa – mukana viesti exälle?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Britney Spears on jo pitkään aiheuttanut hämmennystä hänen julkaisuillaan sosiaalisessa mediassa. Tällä hetkellä 43-vuotias nainen on viettänyt aikaansa 47-vuotiaan isoveljensä Bryanin kanssa Las Vegasissa lomailun merkeissä jo useamman viikon ajan.

Las Vegasissa Britney Spears on kertonut nauttineensa alkoholista, ruoista ja kylpylöistä. Nyt tähti on esitellyt uudella videollaan tuoreimpia vaatehankintojaan. ”Elämäni ensimmäinen cocktail-mekko! Tänään leikin Las Vegasissa päivällä ja yöllä”, Britney Spears kirjoittaa.

Ennen asuvideota Britney Spears julkaisi kuvan drinkistään ja muistutti faneja siitä, että pienet asiat tekevät iloiseksi. Daily Mail -sivuston mukaan julkaisut tuntuvat laskelmoiduilta juuri naisen ex-poikaystävän Justin Timberlaken tultua pidätetyksi rattijuopumuksesta.

https://www.instagram.com/p/C8YanDJNB6H/