Julia Römmelt nuolee ananasta biksut yllään – näinkin voi kesää viettää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttävä saksalainen mallikaunotar Julia Römmelt valittiin taannoin Saksan Playboy-lehden Playmate of the Year 2021 -tittelin saajaksi. Sittemmin hänen somesuosionsa on kasvanut kohisten kautta maailman, ja kuvat kertovat miksi. Nyt Julia on kertonut kuvilla miten hän viettää kesäänsä.

Upeista poseerauksistaan tunnettu Julia on nyt viettänyt kesää vihreissä alusvaatteissa, joiden sijaan päähuomion varastaa kuitenkin kuvassa ananas, jota julkkiskaunotar jostain syystä on päätynyt nuolemaan. Samalla hän vinkkaa olevansa kolmekymppinen ja sinkku. Kuva on ikuistettu hänen ollessaan lomailemassa Krotiatian Splitissä.

Mallikaunotar Julia Römmelt on noussut taannoisen Playmate-valintansa myötä sometähdeksi, jota seuraa nykyisin Instagramissa peräti 1,3 miljoonaa käyttäjää. Rohkeat poseeraukset pitävät huolen siitä, että määrä jatkaa todennäköisesti kasvuaan myös jatkossa.