Noora Karma pulahti uimaan – talviturkki lähti tyylikkäästi Kalajoella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monille suomalaisille erityisesti televisiosta tutuksi tullut taikuri ja mentalisti Noora Karma tähditti taannoin myös nimeään kantanutta ohjelmaansa MTV3-kanavalla. Nyt Noora on suorittanut perisuomalaisen riitin talviturkin heittämisestä. Hän pulahti mereen juhannuksena Kalajoella, jossa vesi oli vielä varsin viileää.

– Talviturkki heitetty Perämeressä. Oli kylmää. Kuvassa toteutan visiotani jossa seireeninä muinina zen tiloissa meditoin meressä kesät talvet. Videolta näkyy että visio on vielä vähän vaiheessa. Kuvaajankin varvas vähän kastui mutta neuvoa tuli senkin edestä, Noora Karma kirjoitti päivityksensä yhteydessä.

Noora Karma nähtiin taannoin monien muiden suomalaisten julkkisten tavoin osallistumassa suosittuun Selviytyjät-realitysarjaan. Hänet juonittiin lopulta ulos pelistä. Myöhemmin hän julkaisi kuvan itsestään ”luisevana, likaisena & haisevana” ja viisi kiloa aikaisempaa kevyempänä. Asuminen viidakossa oli siis vaatinut veronsa.