Povipommi-Maria järven rannalla – biksut joutuivat äärirajoille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Opiskelijaneitokainen Maria Arreghini on tehnyt viime vuosina kovaa nousua sosiaalisessa mediassa. Hän tienaa rahaa mallina ja sosiaalisen median vaikuttajana sekä esittelee usein vartaloaan seuraajilleen. Viime aikoina hän on lomaillut näyttävästi ympäri maailmaa.

Nyt sometähti on poseerannut järven rannalla esitelleen jättimäistä poveaan biksuissa. Taustalla oleva järvi muistuttaa kovasti Gardaa ja Comoa, mutta voi toki olla myös joku muu pohjoisen Italian järvistä.

Maria Arreghinilla on myös podcast-sarja. Hän saanee runsaasti seuraajia ulkoisten avujensa ansiosta, mutta hyvä radioääni tuo plussaa. Rooman Sapienza-yliopistossa opiskeleva Maria Arreghini on tällä hetkellä urheilumedia Numero Diezin leivissä, mutta hän tekee myös muita juonto- ja pr-keikkoja.