Valtava kuoppa ilmestyi keskelle jalkapallokenttää – alapuolella kaivos

Ohhoh! Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jalkapallokentällä todistettiin keskiviikkoaamuna hälyttävää näkyä. Yhdysvaltojen Illinoisissa sijaitsevan Altonin jalkapallokentän keskelle ilmestyi yllättäen valtava vajoama. Tapauksesta ei koitunut henkilövahinkoja.

Vajoaman aiheutti jalkapallokentän alapuolella sijaitseva kaivos. Kaivostoimintaa ylläpitävän New Front Materialsin mukaan tuhoja tutkitaan parhaillaan. Jalkapallokenttä on toistaiseksi poissa käytöstä.

Jalkapallokentälle asennettiin vuonna 2018 tekonurmi, jonka hinta kohosi 1,2 miljoonaa dollariin. Kuoppa on KTVI-TV-uutissivuston mukaan noin 30 metriä leveä ja vähintään 15 metriä syvä. Jalkapallokenttä suljettiin poliisin toimesta barrikaadeilla, mutta ympäröivä puisto pidetään avoinna vierailijoille.