Jennifer Lopez matkusti turistiluokassa – löytyykö syy kiertueesta?

Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jennifer Lopez on tottunut luksukseen, mikä on tarkoittanut sitä, että tähti on aiemmin matkustellut lähinnä yksityiskoneilla tai vähintäänkin lentokoneiden bisness-luokissa. Nyt tähti nähtiin kuitenkin matkustamassa lentokoneen turistiluokassa viime viikonloppuna, mikä aiheutti muissa matkustajissa hämmennystä.

Jennifer Lopez, jonka nettovarallisuuden arvioidaan olevan noin 400 miljoonaa dollaria, matkusti Daily Mail -sivuston mukaan Napolista Pariisiin AirFrance-lennolla. Nainen matkusti turistiluokassa muiden kanssa. Tähdellä oli mukana henkivartija, joka istui käytäväpaikalla. Tähti itse istui ikkunapaikalla ja keskipaikka oli varattu hänen käsilaukulleen.

Lennolle 54-vuotias laulaja oli pukeutunut valkoiseen puseroon ja collegehousuihin. Liput kyseiselle lennolle alkavat 134 eurosta, eikä tähden valitsemassa koneessa ollut tarjolla business-luokkaa. Lopezin päätös matkustaa turistiluokassa tulee juuri kiertueen peruuntumisen jälkeen, minkä vuoksi moni onkin alkanut pohtimaan sitä, että yrittääkö Jennifer Lopez säästää näillä toimilla rahaa.