Fintraffic Mobiili -sovelluksesta hitti – auttaa myös junamatkustajia

Autot Digi Matkailu · Tim Isokivi

Fintraffic Mobiili -sovellus on suunniteltu helpottamaan niin tien päälle kuin raiteillekin suuntaavien matkaa. Sovellus nousi juhannuksena jopa App Storen toiseksi ladatuimmaksi ilmaissovellukseksi. Heinäkuun alussa sovelluksesta julkaistaan uusi versio.

Fintraffic Mobiilin uudistukset palvelevat erityisesti junamatkustajia. Sovellus näyttää Fintrafficin tiedotteen mukaan jatkossa junien sijainnin, kulkureitin ja nopeuden reaaliaikaisesti kartalla. Junien seuraamista voi myös helpottaa asettamalla tietyt junat suosikeiksi.

Sovellus näyttää myös juna-asemien reaaliaikaiset aikataulut ja tiedot mahdollisista häiriöistä sekä viivästyksiltä. Junaliikenteen lisäksi Fintraffic Mobiili tarjoaa tietoa maantieliikenteestä. Sovelluksessa näkyvät ajankohtaiset tiedot tietöistä, ruuhkista, onnettomuuksista ja häiriötiedotteista, myös push-ilmoituksina.

Sovelluksessa näkyvät myös esimerkiksi sähköautojen latauspisteet ja talvikunnossapidon tiedot. Lisäksi sovelluksen kautta voi antaa palautetta ja ilmoittaa mahdollisista liikenteen ongelmista sekä maanteiden kunnosta. Sovellus on ladattavissa Google Playsta ja App Storesta.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.